hrvatski
Adresar
Mapa weba

Vijesti:

Nacionalna zaklada danas je objavila dva poziva u okviru Programa Europa Plus u 2015. godini.

Petak, 23. siječnja 2015. -

Nacionalna zaklada danas je objavila Poziv za predfinanciranje i Poziv za međufinanciranje u okviru Programa Europa Plus u 2015. godini. Cilj je obaju poziva omogućiti finacijsku stabilnost i plativost organizacija civilnoga društva i nesmetanu… više

Izravan prijenos radionice za pripremu natječaja u okviru Programa za civilno društvo Fondova EGP-a i Kraljevine Norveške

Srijeda, 21. siječnja 2015. -

Nacionalna zaklada najavljuje da će na svojoj mrežnoj stranici omogućiti izravan prijenos radionice za prijavitelje na natječaje "Demokratizacija i ljudska prava" i "Podrška inovativnim inicijativama za djecu i mlade u lokalnim zajednicama",… više

Podrška:

Leader mreža organizira radionicu u Impact centru

Srijeda, 19. studenoga 2014. - Ovo je peta u nizu stručnih radionica koju će LEADER mreža Hrvatske provesti u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva i Ministarstvom poljoprivrede. Leader mreža Hrvatske poziva zaposlenike, članove i volontere LAG-ova koji su korisnici mjere 202 IPARD programa na petu stručnu radionicu u okviru priprema za provedbu LEADER mjere Programa ruralnog razvoja 2014-20, koja će se održati pod nazivom "Strateško programiranje Lokalnih razvojnih strategija… više

Povelja Predsjednika udruzi MoST

Utorak, 01. srpnja 2014. - Na prigodnoj svečanosti povodom Dana državnosti, 25.6. 2014., predsjednik Republike Ivo Josipović dodijelio je u Zagrebu 11 odlikovanja istaknutim pojedincima, tvrtkama i udrugama za osobite zasluge i doprinose. Za osobite zasluge u radu, priznanje je primila udruga MoST iz Splita. U priči o MoSt-u, u kratkom filmu, opisano je 15 godina rada s mladima u riziku, volonterima te posebnoj skrbi i brizi o beskućnicima. Istaknuto je kako je Udruga MoST inicijator nacionalne mreže… više

Izdvajamo:

EEA

Nacionalna zaklada objavila poziv za iskaz interesa

Raspisana dva natječaja iz EGP/Norveških fondova:

EGP/Norveški fondovi
Anna Lindh Foundation
Trostruko aHrvatska mreža za suradnju na Euro-Mediteranu
Program KEEP
Strukturni fondovi
IMPACT - Europski centar za međusektorsku suradnju
Korisnik_Plus

____________________________________

Obavijesti

Prijava na listu primatelja e-pošte:
© Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 2008.
Štrigina 1a, HR - 10 000 Zagreb, tel +385 (0)1 23 99 100, fax: +385 (0)1 23 99 111