hrvatski
Adresar
Mapa weba

Vijesti:

Poziv na radionicu „Osnove financija za organizacije civilnoga društva“

Srijeda, 16. travnja 2014. - Centar za civilne inicijative poziva na radionicu „Osnove financija za organizacije civilnoga društva“ koja će se održati u srijedu, 23. travnja 2014. u Topuskom, u općinskoj vijećnici, Opatovina 10, Topusko, od 10-14 sati. Cilj radionice je… više

Raspisan natječaj za građanske akcije "Naš doprinos zajednici"

Utorak, 15. travnja 2014. - Četiri regionalne zaklade – partneri Nacionalne zaklade u provedbi Programa decentralizacije financijskih podrški razvoju civilnoga društva, raspisale su danas natječaj za građanske akcije "Naš doprinos zajednici". Na natječaj se mogu… više

Podrška:

Predsjednik Josipović u Impact centru

Subota, 09. studenoga 2013. - Predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović boravi danas u posjetu Impact-Europskom centru za međusektorsku suradnju u Zadru u sklopu sudjelovanja na predstavljanju izvješća UNDP-a "Plodno tlo za razvoj-kako najbolje iskoristiti članstvo u Europskoj uniji za ruralna područja Hrvatske". Predsjednika su po dolasku u Impact centar pozdravile gđa Cvjetana Plavša-Matić, upraviteljica Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i gđa Louisa Vinton,… više

Izobrazba za korištenje platforme ZaDobroBIT/GivenGain

Utorak, 26. ožujka 2013. - Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u 2011. godini uspostavila je suradnju sa međunarodnom Zakladom GivenGain radi omogućavanja hrvatskim organizacijama civilnoga društva sudjelovanja u toj globalnoj platformi, koja osim što omogućuje internetsko prikupljanje sredstava, povezuje i aktivira građane za podržavanje društveno korisnih aktivnosti organizacija civilnoga društva. U IMPACT - Europskom centru za međusektorsku suradnju u Zadru 18. i 19. te 21. i 22.… više

Izdvajamo:

Aktualno:

IPA: Svečana dodjela ugovora

____________________________________

Obavijesti

Prijava na listu primatelja e-pošte:
© Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 2008.
Štrigina 1a, HR - 10 000 Zagreb, tel +385 (0)1 23 99 100, fax: +385 (0)1 23 99 111