hrvatski
Adresar
Mapa weba

Vijesti:

Nacionalna zaklada najavljuje nastavak regionalnih savjetovanja o strateškim ciljevima i oblicima podrške u novom četverogodišnjem razdoblju od 2016. do 2020. godine

Četvrtak, 28. siječnja 2016. - Nakon provedenoga internetskog savjetovanja te dva regionalna savjetovanja u Osijeku i Rijeci, Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva poziva zainteresiranu javnost na regionalno savjetovanje u Zagrebu o izradi nove Strategije djelovanja od 2016.… više

Nacionalna zaklada raspisala poziv za iskaz interesa "Znanje bez granica"

Srijeda, 27. siječnja 2016. - Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva danas je raspisala Poziv za iskaz interesa u području suradnje na razmjeni znanja - "Znanje bez granica". Poziv je namijenjen isključivo udrugama za iskazivanje interesa za suradnju s Nacionalnom zakladom… više

Podrška:

Radionica „Od neuspješnih projekata do dodjele bespovratnih sredstava“, 19. i 20.11.2015.

Srijeda, 18. studenoga 2015. - U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, 19. i 20 studenoga 2015. godine u Impact centru u Zadru, Put Stanova bb održati će se dvodnevna radionica za prijavitelje koji su podnijeli svoje projektne prijave na otvorene pozive za dodjelu sredstava iz Europskog socijalnog fonda iz programskog razdoblja 2007.-2013. a koje su odbijene ili nisu… više

Antonija Spajić, dobrotvorka 2015. godine!

Ponedjeljak, 14. prosinca 2015. -

Povjerenstvo za dodjelu nagrade ‘Josipa Vancaš – dobrotvorka godine’ utvrdilo je nakon uvida u rezultate internetskog glasovanja da je od ukupnog broja glasova (4217) najviše glasova (1105) dobila kandidatkinja Antonija Spajić iz Vinkovaca. Nagrada je dodijeljena u četvrtak, 10. prosinca u Muzeju Mimara u Zagrebu.
Za vrijeme katastrofalnih poplava prošle godine u Vukovarsko-srijemskoj županiji Antonija Spajić pridružila se Društvu Naša djeca grada Vinkovaca… više

Izdvajamo:

Raspisani pozivi:

i natječaj za provedbu inovativnog modela podrške:

EGP/Norveški fondovi
Anna Lindh Foundation
Trostruko aHrvatska mreža za suradnju na Euro-Mediteranu
Program KEEP
Strukturni fondovi
IMPACT - Europski centar za međusektorsku suradnju
Korisnik_Plus

____________________________________

Obavijesti

Prijava na listu primatelja e-pošte:
© Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 2008.
Štrigina 1a, HR - 10 000 Zagreb, tel +385 (0)1 23 99 100, fax: +385 (0)1 23 99 111