hrvatski

Vijesti:

Poziv na radionicu "Od ideje do projekta", Garešnica

Ponedjeljak, 20. travnja 2015. -

Centar za civilne inicijative za organizacije civilnoga društva s područja Bjelovarsko-bilogorske županije održat će radionicu pod nazivom "Od ideje do projekta", u ponedjeljak 4. svibnja 2015.,od 11.00 do 15.00 sati, u Gradskoj Vijećnici, soba… više

Raspisan natječaj za građanske akcije "Naš doprinos zajednici"

Srijeda, 15. travnja 2015. - Četiri regionalne zaklade – partneri Nacionalne zaklade u provedbi Programa decentralizacije financijskih podrški razvoju civilnoga društva, raspisale su danas natječaj za građanske akcije "Naš doprinos zajednici". Na natječaj se mogu prijaviti… više

Podrška:

Konferencija "Mreža mladih poduzetnika", Impact centar Zadar

Utorak, 17. ožujka 2015. - U organizaciji udruge Mladi poduzetnik Hrvatska od 18.-19. ožujka 2015. godine u Impact centru u Zadru, Put Stanova bb, održat će se konferencija pod nazivom "Mreža mladih poduzetnika". Cilj konferencije je otvoriti dijalog između donosioca odluka i mladih koji žele postati poduzetnici, ili to već jesu, a čijom će se razmjenom znanja, informacija i iskustava naposljetku izraditi stručan dokument koji će sadržavati smjernice i politike za razvoj poduzetništva kod… više

U Osijeku socijalna samoposluga od 1. travnja 2015.

Četvrtak, 19. ožujka 2015. - Nakon mjeseci priprema i prikupljanja donacija Humanitarna udruga Rijeka ljubavi 1. travnja otvorit će vrata osječke socijalne samoposluge koja će biti smještena u gradskom prostoru u Strossmayerovoj ulici 68. U Osijeku je trenutno oko 750 obitelji koje primaju socijalnu pomoć, a Grad će im do kraja mjeseca izdati socijalne iskaznice s kojima će… više

Izdvajamo:

EEA

Nacionalna zaklada objavila poziv za iskaz interesa

EGP/Norveški fondovi
Anna Lindh Foundation
Trostruko aHrvatska mreža za suradnju na Euro-Mediteranu
Program KEEP
Strukturni fondovi
IMPACT - Europski centar za međusektorsku suradnju
Korisnik_Plus

____________________________________

Obavijesti

Prijava na listu primatelja e-pošte:
© Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 2008.
Štrigina 1a, HR - 10 000 Zagreb, tel +385 (0)1 23 99 100, fax: +385 (0)1 23 99 111