hrvatski
Adresar
Mapa weba

Vijesti:

Objavljeni natječaji za dva programa dodjele bespovratnih sredstava u okviru Europskog socijalnog fonda

Ponedjeljak, 21. srpnja 2014. - Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske objavio je natječaje za dva programa dodjele bespovratnih sredstava u okviru Operativnog programa "Razvoj ljudskih potencijala" 2007. – 2013.:"Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva… više

Nacionalna zaklada predstavila fondove EGP-a i Kraljevine Norveške

Srijeda, 02. srpnja 2014. - Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva danas je u hotelu Dubrovnik u Zagrebu predstavila novi Fond za organizacije civilnoga društva u Republici Hrvatskoj u sklopu Fondova Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške. Kraljevina Norveška,… više

Podrška:

Seminar o Europskom socijalnom fondu u IMPACT centru

Četvrtak, 12. lipnja 2014. - Seminar "Europski socijalni fond u kontekstu lokalnog razvoja" održati će se u četvrtak, 12. lipnja 2014. godine u IMPACT Centru u Zadru, Put Stanova bb. Seminar se odvija u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva a namijenjen je korisnicima iz sva tri sektora (javni, privatni i civilni). Cilj seminara je informiranje korisnika o mogućnostima korištenja Europskog socijalnog fonda u svrhu integriranog lokalnog razvoja. Na seminaru će kao… više

Izobrazba za korištenje platforme ZaDobroBIT/GivenGain

Utorak, 26. ožujka 2013. - Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u 2011. godini uspostavila je suradnju sa međunarodnom Zakladom GivenGain radi omogućavanja hrvatskim organizacijama civilnoga društva sudjelovanja u toj globalnoj platformi, koja osim što omogućuje internetsko prikupljanje sredstava, povezuje i aktivira građane za podržavanje društveno korisnih aktivnosti organizacija civilnoga društva. U IMPACT - Europskom centru za međusektorsku suradnju u Zadru 18. i 19. te 21. i 22.… više

Obavijesti

Prijava na listu primatelja e-pošte:
© Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 2008.
Štrigina 1a, HR - 10 000 Zagreb, tel +385 (0)1 23 99 100, fax: +385 (0)1 23 99 111