hrvatski
Adresar
Mapa weba

Vijesti:

Nacionalna zaklada objavila rezultate natječaja i poziva za iskaz interesa

Utorak, 25. studenoga 2014. - Upravni odbor Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na svojoj sjednici održanoj 25. studenoga 2014. godine donio je odluke o odobravanju financijskih sredstava za projekte, institucionalne podrške, nagrade i suradnju u 2014. godini. Više:… više

Objavljeni rezultati natječaja "Naš doprinos zajednici"

Ponedjeljak, 24. studenoga 2014. - Četiri regionalne zaklade – partneri Nacionalne zaklade u provedbi Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnoga društva u Republici Hrvatskoj objavile su rezultate natječaja „Naš doprinos zajednici“, raspisanog 15. rujna 2014. godine.… više

Podrška:

Leader mreža organizira radionicu u Impact centru

Srijeda, 19. studenoga 2014. - Ovo je peta u nizu stručnih radionica koju će LEADER mreža Hrvatske provesti u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva i Ministarstvom poljoprivrede. Leader mreža Hrvatske poziva zaposlenike, članove i volontere LAG-ova koji su korisnici mjere 202 IPARD programa na petu stručnu radionicu u okviru priprema za provedbu LEADER mjere Programa ruralnog razvoja 2014-20, koja će se održati pod nazivom "Strateško programiranje Lokalnih razvojnih strategija… više

Povelja Predsjednika udruzi MoST

Utorak, 01. srpnja 2014. - Na prigodnoj svečanosti povodom Dana državnosti, 25.6. 2014., predsjednik Republike Ivo Josipović dodijelio je u Zagrebu 11 odlikovanja istaknutim pojedincima, tvrtkama i udrugama za osobite zasluge i doprinose. Za osobite zasluge u radu, priznanje je primila udruga MoST iz Splita. U priči o MoSt-u, u kratkom filmu, opisano je 15 godina rada s mladima u riziku, volonterima te posebnoj skrbi i brizi o beskućnicima. Istaknuto je kako je Udruga MoST inicijator nacionalne mreže… više

© Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 2008.
Štrigina 1a, HR - 10 000 Zagreb, tel +385 (0)1 23 99 100, fax: +385 (0)1 23 99 111