hrvatski
Mapa weba

Vijesti:

Radionica "Upravljanje projektnim ciklusom" u Osijeku

Četvrtak, 30. listopada 2014. - Program "ŠALTER" organizira radionicu na temu "Upravljanje projektnim ciklusom" koja će se održati od 4. do 7. studenoga, 2014. u Osijeku. Cilj programa izobrazbe je jačanje kapaciteta potrebnih za društveni razvoj lokalne zajednice… više

Poziv na radionice Programa E-misija za listopad

Četvrtak, 23. listopada 2014. -

Centar za civilne inicijative, regionalni centar podrške programa E-misija, poziva na radionice koje će se održati u listopadu u Garešnici, Daruvaru i Jastrebarskom. Radionica “Osnove financija za organizacije civilnoga društva” održat će… više

Podrška:

Seminar o Europskom socijalnom fondu u IMPACT centru

Četvrtak, 12. lipnja 2014. - Seminar "Europski socijalni fond u kontekstu lokalnog razvoja" održati će se u četvrtak, 12. lipnja 2014. godine u IMPACT Centru u Zadru, Put Stanova bb. Seminar se odvija u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva a namijenjen je korisnicima iz sva tri sektora (javni, privatni i civilni). Cilj seminara je informiranje korisnika o mogućnostima korištenja Europskog socijalnog fonda u svrhu integriranog lokalnog razvoja. Na seminaru će kao… više

Povelja Predsjednika udruzi MoST

Utorak, 01. srpnja 2014. - Na prigodnoj svečanosti povodom Dana državnosti, 25.6. 2014., predsjednik Republike Ivo Josipović dodijelio je u Zagrebu 11 odlikovanja istaknutim pojedincima, tvrtkama i udrugama za osobite zasluge i doprinose. Za osobite zasluge u radu, priznanje je primila udruga MoST iz Splita. U priči o MoSt-u, u kratkom filmu, opisano je 15 godina rada s mladima u riziku, volonterima te posebnoj skrbi i brizi o beskućnicima. Istaknuto je kako je Udruga MoST inicijator nacionalne mreže… više

Obavijesti

Prijava na listu primatelja e-pošte:
© Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 2008.
Štrigina 1a, HR - 10 000 Zagreb, tel +385 (0)1 23 99 100, fax: +385 (0)1 23 99 111