hrvatski
Adresar
Mapa weba

Vijesti:

Ministarstvo kulture objavilo otvoreni (privremeni) poziv na dostavu projektnih prijedloga pod nazivom "Umjetnost i kultura za mlade"

Ponedjeljak, 12. prosinca 2016. -

Poziv se provodi u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., a usmjeren je na prevladavanje ograničenja pristupa mladih osoba kulturnim i umjetničkim sadržajima i aktivnostima te poticanje mladih da aktivno sudjeluju… više

Objavljeni rezultati natječaja "Naš doprinos zajednici"

Petak, 09. prosinca 2016. - Četiri regionalne zaklade – partneri Nacionalne zaklade u provedbi proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnoga društva u Republici Hrvatskoj objavile su rezultate natječaja „Naš doprinos zajednici“, raspisanog 15. rujna… više

Podrška:

Otvoren Hrvatski centar filantropije u Rijeci

Ponedjeljak, 03. listopada 2016. - Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj otvorila je u petak 30. rujna 2016. godine, uz podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, Hrvatski centar filantropije u Rijeci. Hrvatski centar filantropije resursni je centar za izobrazbu, razvoj i istraživanje filantropije u Republici Hrvatskoj, a kroz članstvo Europske zaklade u Europskom zakladnom centru, izravno je povezan i s filantropskom kućom u Bruxellesu. U centru je nakon otvorenja bio održan… više

Veleposlanica Kraljevine Norveške u RH, NJ.E. Astrid Versto, danas u Zadru otvara bilateralni sastanak u okviru Fondova EGP i Kraljevine Norveške

Ponedjeljak, 13. lipnja 2016. - Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u svojstvu Provoditelja Programa za civilnoga društva u Hrvatskoj u okviru fondova Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške u suradnji s donatorima organizira bilateralni sastanak 13. i 14. lipnja u IMPACT – Europskom centru za međusektorsku suradnju u Zadru, pod nazivom "Različitim perspektivama prema suradnji". Bilateralni sastanak počinje u ponedjeljak, 13. lipnja u 10:30 sati u Zadru u IMPACT centru... više

Izdvajamo:

1. Tjedan filantropije u Hrvatskoj

EGP/Norveški fondovi
Anna Lindh Foundation
Trostruko aHrvatska mreža za suradnju na Euro-Mediteranu
Trostruko a
Europski socijalni fond
Program KEEP
IMPACT - Europski centar za međusektorsku suradnju
Financijske podrške.hr
Korisnik_Plus

____________________________________

Obavijesti

Prijava na listu primatelja e-pošte:
© Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 2008.
Štrigina 1a, HR - 10 000 Zagreb, tel +385 (0)1 23 99 100, fax: +385 (0)1 23 99 111