hrvatski
Adresar
Mapa weba

Vijesti:

Nacionalna zaklada postala članica Upravnog vijeća Europskog zakladnog centra, najveće europske mreže zaklada i korporativnih donatora

Srijeda, 27. svibnja 2015. - Nacionalna je zaklada prošli tjedan u Milanu na godišnjoj konferenciji članica mreže Europskog zakladnog centra izabrana u Upravno vijeće te najveće europske mreže zaklada i korporativnih donatora, u novom sazivu Upravnog vijeća u mandatnom razdoblju… više

Udruge kao pokretači lokalnog razvoja

Srijeda, 20. svibnja 2015. -

Udruge širom Hrvatske otvorit će od 28. do 30. svibnja svoja vrata građanima kako bi im približili svoje programe i aktivnosti. U 2015.godini koja se širom Europe obilježava kao Europska godina razvoja, Dani otvorenih vrata udruga prilika su… više

Podrška:

Konferencija "Mreža mladih poduzetnika", Impact centar Zadar

Utorak, 17. ožujka 2015. - U organizaciji udruge Mladi poduzetnik Hrvatska od 18.-19. ožujka 2015. godine u Impact centru u Zadru, Put Stanova bb, održat će se konferencija pod nazivom "Mreža mladih poduzetnika". Cilj konferencije je otvoriti dijalog između donosioca odluka i mladih koji žele postati poduzetnici, ili to već jesu, a čijom će se razmjenom znanja, informacija i iskustava naposljetku izraditi stručan dokument koji će sadržavati smjernice i politike za razvoj poduzetništva kod… više

U Osijeku socijalna samoposluga od 1. travnja 2015.

Četvrtak, 19. ožujka 2015. - Nakon mjeseci priprema i prikupljanja donacija Humanitarna udruga Rijeka ljubavi 1. travnja otvorit će vrata osječke socijalne samoposluge koja će biti smještena u gradskom prostoru u Strossmayerovoj ulici 68. U Osijeku je trenutno oko 750 obitelji koje primaju socijalnu pomoć, a Grad će im do kraja mjeseca izdati socijalne iskaznice s kojima će… više

Izdvajamo:

EEA

Nacionalna zaklada objavila poziv za iskaz interesa

EGP/Norveški fondovi
Anna Lindh Foundation
Trostruko aHrvatska mreža za suradnju na Euro-Mediteranu
Program KEEP
Strukturni fondovi
IMPACT - Europski centar za međusektorsku suradnju
Korisnik_Plus

____________________________________

Obavijesti

Prijava na listu primatelja e-pošte:
© Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 2008.
Štrigina 1a, HR - 10 000 Zagreb, tel +385 (0)1 23 99 100, fax: +385 (0)1 23 99 111