hrvatski
Mapa weba

Vijesti:

Poziv za prijavu kandidata za Državnu nagradu za volontiranje u 2014. godini

Četvrtak, 16. listopada 2014. - Ministarstvo socijalne politike i mladih i ove godine je objavilo poziv za prijavu kandidata/kandidatkinja za dodjelu Državne nagrade za volontiranje u 2014. godini. Državna nagrada za volontiranje je najviše priznanje što ga Republika Hrvatska dodjeljuje… više

Edukacija "Učenje za promjenu" u Slavonskom Brodu

Četvrtak, 02. listopada 2014. - U okviru Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica - ŠALTER, Volonterski centar Osijek, organizira edukaciju pod nazivom "Učenje za promjenu", namijenjenu neprofitnim organizacijama koje žele ulagati u svoj razvoj.… više

Podrška:

Seminar o Europskom socijalnom fondu u IMPACT centru

Četvrtak, 12. lipnja 2014. - Seminar "Europski socijalni fond u kontekstu lokalnog razvoja" održati će se u četvrtak, 12. lipnja 2014. godine u IMPACT Centru u Zadru, Put Stanova bb. Seminar se odvija u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva a namijenjen je korisnicima iz sva tri sektora (javni, privatni i civilni). Cilj seminara je informiranje korisnika o mogućnostima korištenja Europskog socijalnog fonda u svrhu integriranog lokalnog razvoja. Na seminaru će kao… više

Povelja Predsjednika udruzi MoST

Utorak, 01. srpnja 2014. - Na prigodnoj svečanosti povodom Dana državnosti, 25.6. 2014., predsjednik Republike Ivo Josipović dodijelio je u Zagrebu 11 odlikovanja istaknutim pojedincima, tvrtkama i udrugama za osobite zasluge i doprinose. Za osobite zasluge u radu, priznanje je primila udruga MoST iz Splita. U priči o MoSt-u, u kratkom filmu, opisano je 15 godina rada s mladima u riziku, volonterima te posebnoj skrbi i brizi o beskućnicima. Istaknuto je kako je Udruga MoST inicijator nacionalne mreže… više

Izdvajamo:

Objava, kolovoz 2014.

Natječaji za nagrade:

Razvoj volonterstva

Kontinuirano otvoreni pozivi
:

Europa Plus - predfinanciranje
     Europa Plus - međufinanciranje
     Znanjem do uspjeha

Znanje bez granica

EGP/Norveški fondovi
Anna Lindh Foundation
Trostruko aHrvatska mreža za suradnju na Euro-Mediteranu
Program KEEP
Strukturni fondovi
IMPACT - Europski centar za međusektorsku suradnju
Korisnik_Plus

____________________________________

Obavijesti

Prijava na listu primatelja e-pošte:
© Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 2008.
Štrigina 1a, HR - 10 000 Zagreb, tel +385 (0)1 23 99 100, fax: +385 (0)1 23 99 111