hrvatski
Adresar
Mapa weba

Vijesti:

Izravan prijenos predstavljanja natječaja za dodjelu institucionalnih podrški (snimka)

Četvrtak, 27. kolovoza 2015. -

Nacionalna zaklada će danas na svojoj mrežnoj stranici omogućiti izravan prijenos predstavljanja za prijavitelje na natječaj za dodjelu institucionalnih podrški koje se održava danas u hotelu Dubrovnik u Zagrebu, Gajeva 1, dvorana Ban Jelačić,… više

Nacionalna zaklada raspisala dva natječaja i uvela internetske prijave

Utorak, 18. kolovoza 2015. -

Nacionalna zaklada danas je raspisala dva natječaja od kojih je jedan natječaj za odobravanje financijskih oblika podrški te jedan za dodjelu nagrada. Raspisan je natječaj za dodjelu institucionalnih podrški (u 4 kategorije - podnatječaja) te… više

Podrška:

Konferencija "Mreža mladih poduzetnika", Impact centar Zadar

Utorak, 17. ožujka 2015. - U organizaciji udruge Mladi poduzetnik Hrvatska od 18.-19. ožujka 2015. godine u Impact centru u Zadru, Put Stanova bb, održat će se konferencija pod nazivom "Mreža mladih poduzetnika". Cilj konferencije je otvoriti dijalog između donosioca odluka i mladih koji žele postati poduzetnici, ili to već jesu, a čijom će se razmjenom znanja, informacija i iskustava naposljetku izraditi stručan dokument koji će sadržavati smjernice i politike za razvoj poduzetništva kod… više

U Osijeku socijalna samoposluga od 1. travnja 2015.

Četvrtak, 19. ožujka 2015. - Nakon mjeseci priprema i prikupljanja donacija Humanitarna udruga Rijeka ljubavi 1. travnja otvorit će vrata osječke socijalne samoposluge koja će biti smještena u gradskom prostoru u Strossmayerovoj ulici 68. U Osijeku je trenutno oko 750 obitelji koje primaju socijalnu pomoć, a Grad će im do kraja mjeseca izdati socijalne iskaznice s kojima će… više

© Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 2008.
Štrigina 1a, HR - 10 000 Zagreb, tel +385 (0)1 23 99 100, fax: +385 (0)1 23 99 111