hrvatski
Adresar
Mapa weba

Vijesti:

Nacionalna zaklada raspisala pet natječaja i jedan poziv za iskaz interesa

Ponedjeljak, 18. kolovoza 2014. - Nacionalna zaklada danas je raspisala pet natječaja od kojih su tri natječaja za odobravanje financijskih oblika podrški, dva za dodjelu nagrada te jedan poziv za iskaz interesa. Raspisan je natječaj za projekte demokratizacije i razvoja civilnoga… više

Objavljeni natječaji za dva programa dodjele bespovratnih sredstava u okviru Europskog socijalnog fonda

Ponedjeljak, 21. srpnja 2014. - Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske objavio je natječaje za dva programa dodjele bespovratnih sredstava u okviru Operativnog programa "Razvoj ljudskih potencijala" 2007. – 2013.:"Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva… više

Podrška:

Seminar o Europskom socijalnom fondu u IMPACT centru

Četvrtak, 12. lipnja 2014. - Seminar "Europski socijalni fond u kontekstu lokalnog razvoja" održati će se u četvrtak, 12. lipnja 2014. godine u IMPACT Centru u Zadru, Put Stanova bb. Seminar se odvija u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva a namijenjen je korisnicima iz sva tri sektora (javni, privatni i civilni). Cilj seminara je informiranje korisnika o mogućnostima korištenja Europskog socijalnog fonda u svrhu integriranog lokalnog razvoja. Na seminaru će kao… više

Izobrazba za korištenje platforme ZaDobroBIT/GivenGain

Utorak, 26. ožujka 2013. - Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u 2011. godini uspostavila je suradnju sa međunarodnom Zakladom GivenGain radi omogućavanja hrvatskim organizacijama civilnoga društva sudjelovanja u toj globalnoj platformi, koja osim što omogućuje internetsko prikupljanje sredstava, povezuje i aktivira građane za podržavanje društveno korisnih aktivnosti organizacija civilnoga društva. U IMPACT - Europskom centru za međusektorsku suradnju u Zadru 18. i 19. te 21. i 22.… više

© Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 2008.
Štrigina 1a, HR - 10 000 Zagreb, tel +385 (0)1 23 99 100, fax: +385 (0)1 23 99 111