hrvatski
Adresar
Mapa weba

Vijesti:

Objavljeni natječaji za dva programa dodjele bespovratnih sredstava u okviru Europskog socijalnog fonda

Ponedjeljak, 21. srpnja 2014. - Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske objavio je natječaje za dva programa dodjele bespovratnih sredstava u okviru Operativnog programa "Razvoj ljudskih potencijala" 2007. – 2013.:"Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva… više

Nacionalna zaklada predstavila fondove EGP-a i Kraljevine Norveške

Srijeda, 02. srpnja 2014. - Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva danas je u hotelu Dubrovnik u Zagrebu predstavila novi Fond za organizacije civilnoga društva u Republici Hrvatskoj u sklopu Fondova Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške. Kraljevina Norveška,… više

Podrška:

Predsjednik Josipović u Impact centru

Subota, 09. studenoga 2013. - Predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović boravi danas u posjetu Impact-Europskom centru za međusektorsku suradnju u Zadru u sklopu sudjelovanja na predstavljanju izvješća UNDP-a "Plodno tlo za razvoj-kako najbolje iskoristiti članstvo u Europskoj uniji za ruralna područja Hrvatske". Predsjednika su po dolasku u Impact centar pozdravile gđa Cvjetana Plavša-Matić, upraviteljica Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i gđa Louisa Vinton,… više

Izobrazba za korištenje platforme ZaDobroBIT/GivenGain

Utorak, 26. ožujka 2013. - Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u 2011. godini uspostavila je suradnju sa međunarodnom Zakladom GivenGain radi omogućavanja hrvatskim organizacijama civilnoga društva sudjelovanja u toj globalnoj platformi, koja osim što omogućuje internetsko prikupljanje sredstava, povezuje i aktivira građane za podržavanje društveno korisnih aktivnosti organizacija civilnoga društva. U IMPACT - Europskom centru za međusektorsku suradnju u Zadru 18. i 19. te 21. i 22.… više

© Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 2008.
Štrigina 1a, HR - 10 000 Zagreb, tel +385 (0)1 23 99 100, fax: +385 (0)1 23 99 111