hrvatski
Adresar
Mapa weba

Vijesti:

Nacionalna zaklada raspisala natječaj za dodjelu institucionalnih podrški udrugama koje u prethodnim razdobljima nisu koristile navedeni oblik podrške

Srijeda, 22. veljače 2017. -

Nacionalna zaklada danas je raspisala natječaj za dodjelu institucionalnih podrški udrugama koje svojim djelovanjem doprinose demokratizaciji i razvoju civilnoga društva u Republici Hrvatskoj., a koje nisu bile korisnice institucionalne podrške… više

Poziv za prijavu projektnih prijedloga svim javnim školama "ACES Djeluj lokalno 2017. " - inicijativa ERSTE zaklade

Petak, 17. veljače 2017. -

Napravi prvi korak prema promjeni i sudjeluj u zajedničkom projektu škole i zajednice ACES 2017. -  Djeluj lokalno! "ACES-  Djeluj lokalno " novi je program podrške za projekte školske zajednice kojem je cilj  suočiti se s … više

Podrška:

Otvoren Hrvatski centar filantropije u Rijeci

Ponedjeljak, 03. listopada 2016. - Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj otvorila je u petak 30. rujna 2016. godine, uz podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, Hrvatski centar filantropije u Rijeci. Hrvatski centar filantropije resursni je centar za izobrazbu, razvoj i istraživanje filantropije u Republici Hrvatskoj, a kroz članstvo Europske zaklade u Europskom zakladnom centru, izravno je povezan i s filantropskom kućom u Bruxellesu. U centru je nakon otvorenja bio održan… više

Veleposlanica Kraljevine Norveške u RH, NJ.E. Astrid Versto, danas u Zadru otvara bilateralni sastanak u okviru Fondova EGP i Kraljevine Norveške

Ponedjeljak, 13. lipnja 2016. - Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u svojstvu Provoditelja Programa za civilnoga društva u Hrvatskoj u okviru fondova Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške u suradnji s donatorima organizira bilateralni sastanak 13. i 14. lipnja u IMPACT – Europskom centru za međusektorsku suradnju u Zadru, pod nazivom "Različitim perspektivama prema suradnji". Bilateralni sastanak počinje u ponedjeljak, 13. lipnja u 10:30 sati u Zadru u IMPACT centru... više

Izdvajamo:

Objavljen natječaj za dodjelu institucionalne podrške:

EGP/Norveški fondovi
Anna Lindh Foundation
Trostruko aHrvatska mreža za suradnju na Euro-Mediteranu
Trostruko a
Europski socijalni fond
Program KEEP
IMPACT - Europski centar za međusektorsku suradnju
Financijske podrške.hr
Korisnik_Plus

____________________________________

Obavijesti

Prijava na listu primatelja e-pošte:
© Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 2008.
Štrigina 1a, HR - 10 000 Zagreb, tel +385 (0)1 23 99 100, fax: +385 (0)1 23 99 111