Datum objave

Kategorija: Vijesti

10 godina Nacionalne zaklade - događanje u Koprivnici

 

U organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva danas je u Domu mladih u Koprivnici, od 13 do 17 sati, održano treće od pet predviđenih regionalnih događanja pod nazivom "Aktivni u zajednici" koje je okupilo 30-ak predstanika(-ca) građanskih inicijativa koje su u lokalnim zajednicama provedene uz financijsku podršku Nacionalne zaklade.

Regionalno događanje koje je okupilo predstanike(-ce) građanskih inicijativa i aktiviste(-ce) u lokalnim zajednicama imalo je cilj raspraviti prioritete i izazove u razvoju lokalnih zajednica te predložiti rješenja u suradnji s jedinicama lokalne samouprave. Prijedlozi za razvoj lokalnih zajednica sa svih regionalnih događanja biti će objedinjeni u zajedničkoj knjizi "Doprinos aktivnih građana" koja će biti dostupna javnosti te kao svojevrstan glas aktivnih građana biti upućena svim predstavnicima izvršne vlasti, predstavnicima lokalne i regionalne samouprave u Republici Hrvatskoj.

Na događanju je upućena zahvala te uručena priznanja najaktivistima i najaktivisticama u lokalnoj zajednici, izabranim prema prijedlogu predstavnika regionalnih građanskih inicijativa.

Priopćenje za javnost

Sudionici događanja

Najaktivisti i najaktivistice

Fotogalerija

Video