Datum objave

Kategorija: Vijesti

Članica Europskog revizorskog suda gospođa Ivana Maletić u posjetu Nacionalnoj zakladi predstavila European Court of Auditors Godišnje izvješće za 2020. godinu

Članica Europskog revizorskog suda i bivša zastupnica u Europskom parlamentu gospođa Ivana Maletić u susretu s upraviteljicom Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva gospođom Cvjetanom Plavšom-Matić, zamjenicom upraviteljice za razvojne programe gospođom Marijom Boltek i zamjenikom upraviteljice za programe Europske unije gospodinom Lukom Bogdanom predstavila je European Court of Auditors Godišnje izvješće za 2020. godine uz izvješće o transparentnosti financijskih sredstava EU kojima se koriste nevladine organizacije.

U okviru ovog susreta predstavnici Nacionalne zaklade upoznali su gospođu Maletić s digitalnim modelima provedbe koji se koriste u redovnom poslovanju Nacionalne zaklade kojima se dodatno ulaže u učinkovitost postupanja i transparentnost odobravanja podrški u okviru programa Nacionalne zaklade te provedbe natječaja iz Europskog socijalnog fonda u ulozi Nacionalne zaklade kao Posredničkog tijela razine 2 (PT-2).