Nacionalna zaklada i Ministarstvo hrvatskih branitelja potpisali Sporazum o suradnji

Na početku dvodnevnog sastanka sa 16 udruga koje se uključuju u Centar znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj, ministar g. Tomo Medved i upraviteljica Nacionalne zaklade Cvjetana Plavša-Matić potpisali su Sporazum o Razvojnoj suradnji kroz programske podrške u provođenju sustavne podrške udrugama iz Domovinskog rata u Republici Hrvatskoj.

Foto: Potpisivanje Sporazuma

Udruge iz Domovinskog rata koje su ovim Sporazumom ušle u Centar znanja za društveni razvoj u području unaprjeđenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskoga rata bile su od 2014. godine korisnice trogodišnje institucionalne podrške za stabilizaciju i/ili razvoj udruga u okviru sustavnih oblika podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Razvojna suradnja s Nacionalnom zakladom u području Centara znanja za društveni razvoj u RH ostvaruje se na rok od 5 godina s mogućnošću nastavka suradnje na isto razdoblje.

Više: Priopćenje za javnost