Datum objave

Kategorija: Priopćenja

Nacionalna zaklada raspisala dva natječaja i uvela internetske prijave

 

Nacionalna zaklada danas je raspisala dva natječaja od kojih je jedan natječaj za odobravanje financijskih oblika podrški te jedan za dodjelu nagrada. Raspisan je natječaj za dodjelu institucionalnih podrški (u 4 kategorije - podnatječaja) te natječaj za nagradu "Otisak srca" za razvoj volonterstva djece i mladih.

Predstavljanje natječaja za institucionalne podrške i novog internetskog načina prijave održat će se u četvrtak, 27. kolovoza 2015. godine u hotelu Dubrovnik u Zagrebu, Gajeva 1, dvorana Ban Jelačić, od 11:00 do 13:00 sati.

Molimo predstavnike/-ce udruga zainteresirane za sudjelovanje na predstavljanju natječaja i novog načina internetske prijave da popune prijavni obrazac te ga dostave najkasnije do 24. kolovoza 2015. godine na telefaks broj 01/2399 111 ili adresu e-pošte: zaklada@civilnodrustvo.hr.

Ujedno, najavljujemo da će Nacionalna zaklada na svojoj mrežnoj stranici omogućiti izravan prijenos predstavljanja, čime se želi omogućiti svim zainteresiranim možebitnim prijaviteljima na natječaj koji nisu u mogućnosti nazočiti na predstavljanju pristup svim informacijama koje mogu olakšati pripremu za natječaj.

Više: Pripćenje za javnost       Predstavljanje natječaja: Prijavni obrazac