IM:PACT

IMPACT - Europski centar za međusektorsku suradnju

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva Odlukom Povjerenstva Vlade Republike Hrvatske za upravljanje državnom imovinom od 1. veljače 2005. godine dobila je prostor bivše vojarne "Franko Lisica" u Zadru u svrhu osnivanja IMPACT- Europskog centra za međusektorsku suradnju. Objekt je potpuno renoviran i otvoren 16. listopada 2009. godine.

Centar čini potpuno suvremeno opremljen prostor za izobrazbu s 20 jedinica smještajnog kapaciteta (14 soba i 2 apartmana), kongresna dvorana, multimedijalni centar, izložbeni prostor i knjižnica, klupski prostor i prostor za prehranu. Cijeli je prostor prilagođen za osobe s invaliditetom. IMPACT Centar okružen je prostranim mediteranskim vrtom i posjeduje vlastiti parkirni prostor.


IMPACT - Europski centar za međusektorsku suradnju provodi svoje aktivnosti uz potporu široke mreže partnerskih organizacija, trenera, mentora i stručnjaka iz Hrvatske, Jugoistočne Europe i drugih zemalja svijeta.


U sklopu IMPACT- Europskog centra za međusektorsku suradnju održavaju se sastanci, javne rasprave, okrugli stolovi i konferencije o ključnim dostignućima i izazovima na području međusektorske suradnje, partnerstva, društveno odgovornog poslovanja, razvoja civilnoga društva, korištenja i upravljanja sredstvima iz međunarodnih fondova i EU. Događanja se organiziraju u suradnji sa javnim, poslovnim i neprofitnim sektorom na temu stvaranja uvjeta za međusektorsku suradnju i partnerstvo (predstavljanje primjera dobre prakse, rasprave vezane uz unapređenje međusektorske suradnje i uključenosti građana u sve aktivnosti društveno ekonomskog razvoja na nacionalnim i EU razinama).

www.impact-center.eu

Kontakt

Područni ured - Zadar

F. Tuđmana 24b, 23 000 Zadar
Telefon: + 385 23 778 170, Telefaks: + 385 23 778 199
info@impact-center.eu

Središnji ured - Zagreb, Impakt d.o.o.

Štrigina 1a, 10000 Zagreb
Telefon: + 385 1 23 99 100, Telefaks: + 385 1 23 99 111
info@impact-center.eu